Vårt företag är engagerat i att erbjuda högkvalitativ ackrediterad yrkesutbildning, anpassad för alla nivåer, oavsett om det handlar om nybörjare eller avancerade.
W: 320 - 330. Patentmjöl erhållet från utvalda italienska, europeiska och nordamerikanska vetesorter.
Lämpligt för att producera degar som kräver att de lamineras, viks och rullas. Idealiskt för att få lager, flakiga och voluminösa produkter. Rekommenderas för brioche och croissanter.
Bretagne har alltid varit känd för sina crêpes och vi är stolta över att erbjuda de autentiska bretonska vetemjölscrêpes. Dessa passar perfekt att ta med sig på gatan eller som dessert på restaurangen! Chokladsås, glasskulor, flambéer… fyll dem efter eget önskemål!
Tillverkade i Bretagne enligt mycket höga kvalitetsstandarder (över HACCP-normerna), säkerställer vi att kylkedjan för våra crêpes upprätthålls fram till era lager för att erbjuda bästa kvalitet under optimala livsmedelssäkerhetsförhållanden, allt med en pålitlig spårbarhetsprocess.
Redan tillagade, våra crêpes är lätta att värma upp frysta! Några sekunder i ugnen eller helt enkelt på crêpisen och du kan njuta av din lätta och mjuka crêpe i hela den bretonska traditionen!
ref:P14001